ATELIER D'ART RAED SELMAN

KUNSTUITLEEN KUNSTWERK

‘Circulation and Creativity’
Nieuw Logo Nos Cultura

van

Raed Selman


Om de bekendheid bij het publiek te vergroten, heeft Nos Cultura een nieuw logo laten ontwerpen. Dit logo zal gebruikt worden voor alle correspondentie en bestaat uit alle kleuren van de regenboog.


Volgens directrice Sandra Frans Michel is het een afspiegeling van onze multiculturele samenleving en geeft aan dat Nos Cultura er niet alleen is voor de Antiliaanse inwoners maar voor alle Almeerders, ongeacht afkomst of religie.

Onder leiding van Conceptueel kunstenaar Raed Selman, hebben op zaterdag 1 maart een aantal jongeren het logo op levensgroot formaat getekend en geschilderd.
Er werd gestart om 10.00 uur met het uitmeten van de juiste grootte. Vervolgens werden de lijnen uitgezet, daarna kregen de jongeren uitleg hoe de letters in te tekenen. Nadat dit tijdrovend werk was geklaard kon het schilderen beginnen. Uiteindelijk was het geheel om 16.00 uur klaar, en het resultaat mag er zijn.

 

Raed Selman, de ontwerper, kreeg de inspiratie voor dit design tijdens zijn voorbereidingen voor het project ‘Circulation & Creativity’, dat zal plaatsvinden van 18 tot en met 24 april in een metershoog transparant bouwwerk op de markt in Almere Haven.


‘Circulation and Creativity’ staat symbool voor de circulatie van het leven, levenslust, levensdrift en levensdrang. Dit sluit naadloos aan bij de doelstelling van Nos Cultura.

"Abstract paintings are an excellent way to communicate. After all, for some messages only art has the special gift to transmit them."

Raed Selman

 

 

U bent van harte welkom om mijn werk en atelier te zien. Voor het maken van een afspraak kunt u mij bereiken op

Tel: 036 8482619
Cel: 06 46020949

Design by ARTENET.NL | Web Design | Optimalisatie | Copyright © 2010 Atelier Raed Selman: Suze Robertsonstraat 30 - 1318 LZ - Almere - Tussen de Vaarten.